O Inorde no 18 Sal贸n Internacional de Turismo Gastron贸mico-Xantar

Ourense, 26 de xaneiro de 2017.- O Pazo Provincial da Deputaci贸n de Ourense acolleu esta ma帽谩 a presentaci贸n das actividades gastron贸micas que, un ano m谩is, organiza o Inorde, coa colaboraci贸n da Xunta a trav茅s da Axencia de Turismo, para este 18 Sal贸n Internacional de Turismo Gastron贸mico-Xantar que se desenvolver谩 do 1 ao 5 de febreiro en Expourense. No acto participou o vicepresidente da Deputaci贸n de Ourense, Rosendo Fern谩ndez; o xerente do Inorde, Jos茅 Manuel Rodr铆guez; o director xeral de Expourense, Alejandro Rub铆n; a xerente de Marr贸n Glac茅 Cuevas, Mayte Gonz谩lez; a vicepresidenta da Adega Vi帽a Costeira, Concepci贸n Iglesias; o presidente da IXP Casta帽a de Galicia, Jes煤s Quint谩; e o xerente do Grupo Caldaria, Francisco Javier Soto.

O Restaurante Inorde, co que se pretende promocionar os produtos de Ourense, presenta unha oferta de coci帽a tradicional baseada en "Produtos km. 0", isto 茅, produtos cultivados en Ourense, transformados en Ourense e comercializados desde Ourense. Nesta nova edici贸n, contin煤an colaborando as empresas ourens谩ns l铆deres na s煤a actividade e no sector agroalimentario.